Ελλάδα

Καλαμάτα: Το δημοτικό συμβούλιο “τελείωσε” τα 5G λόγω στείρωσης

Καλαμάτα: Το δημοτικό συμβούλιο “τελείωσε” τα 5G λόγω στείρωσης
Καλαμάτα: Πρωτοφανής απόφαση πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαμάτας, καθώς καταψηφίστηκε σύμβαση για παροχή δικτύου 5G στους κατοίκους.

Καλαμάτα: Απόφαση που προκαλεί αίσθηση πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαμάτας, καθώς αποφασίστηκε η διακοπή της σύμβασης για παροχή δικτύου 5G στους κατοίκους. Η απλή αναλογική και η θέση μερίδας δημοτικών συμβούλων πως η τεχνολογία από τις ταχύτητες 5G μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και στείρωση στάθηκε ικανή για να μπλοκάρει τις νέες μεγάλες ταχύτητες στο Internet.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, o δήμαρχος της Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε πως πρόκειται για μία ατυχής απόφαση, στην οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτραπεί μιας και στο δημοτικό συμβούλιο η αρχή αποτελείται από 14 δημοτικούς συμβούλους έναντι συνολικά 41. «Έχω 9 δημοτικούς συμβούλους και με τις συνεργασίες φτάνω στους 16 σε συνολο 41 δημοτικών συμβούλων» εξήγησε ο κ. Βασιλόπουλος διευκρινίζοντας ξανά ότι η τελική απόφαση ελήφθη με 16 ψήφους υπερ της διακοπής και 13 υπέρ της πρότασής του «να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιανουαρίου τις μετρήσεις των ειδικών».

Ο κ. Βασιλόπουλος επιβεβαίωσε, μάλιστα, ότι ανάμεσα στις φωνές που ακούστηκαν στη συνεδρίαση για την διακοπή του δικτύου – όχι από δημοτικό σύμβουλο αλλά από πολίτη – ήταν ότι το δίκτυο 5G προκαλεί… στείρωση! «Η προσπάθεια για τεχνολογική πρόοδο δεν σταματά» διεμήνυσε, πάντως, ο κ. Βασιλόπουλος. Έτσι με την απόφαση αυτή όσοι περίμεναν στη πόλη της Μεσσηνίας γρηγορότερες ταχύτητες στο Internet θα πρέπει να κάνουν υπομονή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments