Αθλητισμός

Μάριο Ουσίγιος: Παρελθόν από την Γουέστ Χαμ λόγω Ρομπέρτο

Μάριο Ουσίγιος: Παρελθόν από την Γουέστ Χαμ λόγω Ρομπέρτο
Μάριο Ουσίγιος: Η απόκτηση του Ρομπέρτο από τη Γουέστ Χαμ έμελλε να καταδικάσει τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, ο οποίος σήμερα χαιρέτησε επίσημα τον αγγλικό σύλλογο.

Μάριο Ουσίγιος: Οι κάκιστες εμφανίσεις του Ρομπέρτο με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ έφεραν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή σε δύσκολη θέση, παίρνοντας μάλιστα την απόφαση της παραίτησης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν προσωπική επιλογή του Ουσίγιος, ωστόσο μέχρι τώρα όχι μόνο δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τα “Σφυριά”, αντιθέτως αποτελεί το “κόκκινο πανί”, καθώς σε πολλά από τα τέρματα που έχει δεχθεί (19 γκολ σε εννιά εμφανίσεις) φέρει κύρια ευθύνη.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον αγγλικό σύλλογο. Ο Ουσίγιος προσπάθησε τους τελευταίους μήνες να συνεργαστεί με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ωστόσο αμφότεροι δεν έχουν φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκούν στη διοίκηση, αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν από τον σύλλογο.

Η γκρίνια τώρα μετά το τέλος του Ουσίγιος πέφτει στον Ρομπέρτο, με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να βρίσκεται με τη σειρά του με το ένα πόδι εκτός Λονδίνου. Τα “Σφυριά” σκέφτονται όλα τα σενάρια, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την ομάδα είτε με την μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή. Η Γουέστ Χαμ παρά την νέα οικονομική υπέρβαση πραγματοποιεί νέα κάκιστη σεζόν όντας στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ φλερτάροντας επικίνδυνα με τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments