Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Θα προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή του Αλγερινού ο Ολυμπιακός

Γιασίν Μπενζιά: Θα προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή του Αλγερινού ο Ολυμπιακός
Γιασίν Μπενζιά: Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το καλοκαίρι τον Αλγερινό με κανονική μεταγραφή.

Γιασίν Μπενζιά: O Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να ξαναβάλει στην εξίσωση του ροτέισον τον Αλγερινό χαφ. Ο Γιανσίν Μπενζιά αποκτήθηκε έπειτα από αίτημα του Πορτογάλου τεχνικού αν και είχε φανεί να χαλάει η μεταγραφή του. Τον έβαλε σχετικά γρήγορα στο κλίμα ο Μάρτινς, βάζοντάς τον ως αλλαγή στα παιχνίδια με Τότεναμ, Βόλο και Λαμία.

Έπαιξε βασικός στο Βελιγράδι στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, εκείνη η αποβολή του αποδείχτηκε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο 25χρονος χαφ άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα ποδοσφαιριστές στο 58’ και με το σκορ στο 0-1. Το τελικό 3-1 για τον Ερυθρό Αστέρα είχε ως αποτέλεσμα να του φορεθεί και η ταμπέλα του μοιραίου.

Ο Μπενζιά από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν έχει παίξει ξανά. Ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό, τον οποίο ξεπέρασε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε 18άδα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ξανά στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τον ενεργοποιήσει από εδώ και πέρα και για τα ματς που έχει μπροστά του. Είναι παίκτης που θα του χρειαστεί και αποδεδειγμένα πρέπει να δώσει ανάσες και στους χαφ.  Ο Γκιγιέρμε από τα σερί παιχνίδια έχει βγάλει κόπωση, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι και αυτός στα όρια του.

Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ, στη Γαλλία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Γιασίν Μπενζιά με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι. Έναν παίκτη δηλαδή που ακόμα δεν έχει δείξει ότι αξίζει και έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments