Αθλητισμός

Άρης: Προβληματισμός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Άρης: Προβληματισμός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ
Άρης: Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έχει να νικήσει από τις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή παραπάνω από έναν μήνα.

Άρης: Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 3-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο της ομάδας. Η πρώτη ήττα του Ένινγκ δεν θα έπρεπε να προβληματίζει του ανθρώπους του Άρη, όμως η ομάδα έχει να νικήσει από τις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή παραπάνω από έναν μήνα.

Τα τελευταία αποτελέσματα του Άρης είναι τρεις ισοπαλίες και μία ήττα (1-1 με ΑΕΚ και Λαμία, 2-2 με Ατρόμητο και 1-3 με ΟΦΗ), με αποτέλεσμα οι Κιτρινόμαυροι να έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις των play offs. Ο Άρης βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αν η ομάδα του Ένινγκ δεν νικήσει ούτε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Βόλο, τότε ο Γερμανός προπονητής θα αρχίσει να νιώσει την έντονη πίεση της διοίκησης. Δεν αποκλείεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είναι έτσι κι αλλιώς πολύ πιεσμένος τον τελευταίο καιρό, να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή.

Η αινιγματική ατάκα του Καρυπίδη

Αινιγματική η ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram o Θόδωρος Καρυπίδης. Τα όσα ανάφερε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και να κλείνεις την πόρτα χαμογελώντας. Γιατί έσυ ένιωσες, δεν κρύφτηκες. Γιατί εσύ ό,τι είχε να δώσεις το έδωσες. Και γιατί, πολύ απλά, σε περιμένουν άλλα καλύτερα που μόνο όταν φύγεις θα τα συναντήσεις…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments