Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τα σενάρια για Ολυμπιακό και η απορία του Σέρβου

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τα σενάρια για Ολυμπιακό και η απορία του Σέρβου
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Μεγάλη απορία προκάλεσε στον Σέρβο επιθετικό δημοσίευμα που έβαζε το όνομά του στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, τον περασμένο Ιανουάριο, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Σέρβος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με ετήσιες αποδοχές 6.000.000 ευρώ. Όμως ο Πρίγιοβιτς είναι εξαιρετικά απογοητευμένος από τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από πλευράς διοίκησης στις πληρωμές του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σερβία μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα μείνει και επίσημα ελεύθερος από την Αλ Ίτιχαντ και θα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Η Μπεσίκτας είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Σέρβου, αλλά αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ομάδες.

Πρόσφατα κάποια δημοσιεύματα έβαζαν τον Σέρβο επιθετικό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος φημολογείται ότι θα κινηθεί για φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προκάλεσαν μεγάλη απορία στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ορισμένοι κοντινοί του άνθρωποι  βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν λίγη πλάκα μαζί του, διαπίστωσαν όμως, την έκπληξή του.

Εξάλλου ο “Πρίγιο” έχει ισχυρό δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια Σαββίδη κι αν προέκυπτε θέμα επιστροφής του στην Ελλάδα, προφανώς αυτό θα είχε ασπρόμαυρη απόχρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments