Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Έρχονται οι Ρώσοι για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Βασίλης Μπάρκας: Έρχονται οι Ρώσοι για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ
Βασίλης Μπάρκας: Σκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να δει από κοντά τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Βασίλης Μπάρκας: Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης. Ο 25χρονος άσσος έχει καταφέρει με σταθερά βήματα να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα της ΑΕΚ αλλά και της εθνικής Ελλάδας ανεβάζοντας καθημερινά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μάλιστα, συχνά πυκνά όλοι και περισσότεροι σύλλογοι από το εξωτερικό εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, με την ΑΕΚ να κατανοεί πως αργά ή γρήγορα θα έρθει στα γραφεία πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Τελευταία ομάδα που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο σύλλογος από τη Ρωσία αναμένεται να στείλει σκάουτερ στην Αθήνα και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να δει από κοντά τις επιδόσεις του Βασίλη Μπάρκα. Ο αρχισκάουτερ του συλλόγου από τη Ρωσία, Ρικάρντο Τσερβελάτι παρακολουθεί στενά τον 25χρονο τερματοφύλακα, καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας επιθυμεί άμεσα την απόκτηση παίκτη στη θέση “1”.

Η «Λόκο» βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς ο βασικός της γκολκίπερ, ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε, είναι 34 ετών και ο αναπληρωματικός του, ο 32χρονος Ρώσος Άντον Κορτσένκοφ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει. Οι Ρώσοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ προτίθενται να δαπανήσουν για την απόκτηση τερματοφύλακα ένα ποσό της τάξεως των 5-6 εκατομμυρίων ευρώ, νούμερο που δελεάζει την ΑΕΚ να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments