Αθλητισμός

Σπύρος Ρισβάνης: Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει το Big4

Σπύρος Ρισβάνης: Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει το Big4
Σπύρος Ρισβάνης: Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου αλλάζει μάνατζερ δείχνοντας παράλληλα τάσεις φυγής από την ομάδα του Περιστερίου.

Σπύρος Ρισβάνης: Νέα προοπτική στη καριέρα του φαίνεται πως αναζητά το τελευταίο διάστημα ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου. Ο 25χρονος στόπερ δείχνει να έχει κορεστεί στο Περιστέρι, βλέποντας πως η ομάδα του για δεύτερη χρονιά θα κινηθεί σε χαμηλά στάνταρντς κυνηγώντας – με όποιες ελπίδες της αναλογούν – την πιθανότητα να βρεθεί στα πλέι οφς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η στασιμότητα στο αγωνιστικό κομμάτι κάνει την πλευρά του παίκτη να αναζητήσει νέους ορίζοντες που βραχυπρόθεσμα θα του χαρίσουν μια νέα ευκαιρία γιατί όχι σε μία από τις ομάδες που απαρτίζουν το λεγόμενο Big4. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime ετοιμάζεται να αλλάξει μάνατζερ και να βρεθεί στην “αγκαλιά” του Ιταλού Μπρούνο Τσιρίλο.

Η εξέλιξη αυτή μοιραία αναμένεται να συνδέσει το όνομά του με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Ιταλός ατζέντης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με ανθρώπους της διοίκησης της Ένωσης. Παράλληλα εδώ και καιρό οι “Κιτρινόμαυροι” είναι γνωστό πως κατά τη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού προκειμένου να καλύψουν το κενό που προκύπτει από το ξεκίνημα της σεζόν. Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Ρισβάνης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να φορέσει εκτός από τη φανέλα του Ατρόμητου και αυτές των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments