Αθλητισμός

Bundesliga: Γράφουν ιστορία Βέρνερ και Σάντσο [vid]

Bundesliga: Γράφουν ιστορία Βέρνερ και Σάντσο [vid]
Bundesliga: Τρομερή σεζόν διανύουν οι επιθετικοί των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψίας.

Bundesliga: Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία βρέθηκαν αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης στο «Signal Iduna Park» για την 16η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση της Bundesliga. Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά η Λειψία αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga.

Στο παιχνίδι πέρα από τα 6 γκολ, καταγράφηκαν και δύο πολύ σημαντικά ρεκόρ. Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας σκόραρε δις στο ματς και έφτασε τα 28 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο  μοναδικός Γερμανός επιθετικός που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα τόσες φορές μετά από μόλις 16 αγωνιστικές, ήταν ο Γκερντ Μίλερ την σεζόν 1976/77, ο οποίος είχε βάλει 19 γκολ. Παράλληλα ο γερμανός επιθετικός είναι πρώτος στην Ευρώπη σε συμμετοχή σε γκολ (22) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο.

Το δεύτερο ρεκόρ που καταγράφηκε ήταν από τον Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ. Ο 19χρονος Άγγλος με το γκολ κόντρα στη Λειψία, έφτασε τα 22 με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Bundesliga που φτάνει τα 22 γκολ.

Δείτε τα γκολ των Σάντσο και Βέρνερ και τις καλύτερες στιγμές από το συγκλονιστικό 3-3 ανάμεσα σε  Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments