Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας ο μπακ του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας ο μπακ του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού ανάμεσα σε αυτές και την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δημήτρης Γιαννούλης: Η αλματώδης εξέλιξη του 24χρονου αμυντικού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο νεαρός μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κερδίζοντας μάλιστα τη θέση από τον Αντελίνο Βιειρίνια. Ο Πορτογάλος στην επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του είδε τον νεαρό αμυντικό να του παίρνει τη θέση στα μπακ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να “αναγκάζεται” να μετακινήσει τον πρώτο στα χαφ.

Καθημερινά όλο και περισσότερες ομάδες εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Τελευταία ομάδα που μπαίνει στη λίστα με τους υποψήφιους “μνηστήρες” είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο σύλλογος από τη Ρωσία έχει δημιουργήσει φάκελο με το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο η ομάδα θέλει να δει και από κοντά τα κατορθώματα του ποδοσφαιριστή.

Έτσι στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο αναμένεται να βρεθεί σκάουτερ του ρώσικου συλλόγου παρακολουθώντας στενά την παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στα βασικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Στον ΠΑΟΚ κατανοούν πως ο ποδοσφαιριστής του βρίσκεται στις λίστςε όλο και περισσότερων ευρωπαϊκών συλλόγων. Σε περίπτωση που οι “μνηστήρες” προχωρήσουν σε επίσημες κρούσεις τότε η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να αποφασίσει για το αν θα αποδεχθεί να τον αποχωριστεί. Όλα αυτά βέβαια, αν η πρόταση που θα έρθει στα γραφεία του συλλόγου αγγίξει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments