Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Τον γλυκοκοιτάζει η Λοκομοτίβ Μόσχας

Πέτρος Μάνταλος: Τον γλυκοκοιτάζει η Λοκομοτίβ Μόσχας
Πέτρος Μάνταλος: Την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Πέτρος Μάνταλος: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για την ΑΕΚ ο Ιανουάριος. Στους “κιτρινόμαυρους” εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν κινητικότητα υπάρχει και γι’ αυτούς που θα φύγουν ή που έχουν προτάσεις για να μετακομίσουν αλλού. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της Ένωσης, μετά τον Βασίλη Μπάρκα, βρίσκεται και αυτός στη λίστα της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» οι Ρώσοι φαίνεται να παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του και να έχουν πλήρη φάκελο για τον διεθνή μέσο.

Στους ιθύνοντες της Λοκομοτίβ λοιπόν φαίνεται πως αρέσει πολύ. Έχουν όλα τα στοιχεία του, τους τραυματισμούς που είχε και την πορεία που πραγματοποιεί φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι κατά πόσον η πρόταση που θα καταθέσουν οι Ρώσοι θα δελεάσει τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πριν από ενάμιση χρόνο, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ είχε απορρίψει πρόταση για τον αρχηγό της που έφτανε στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάνταλος δεν είναι ένας απλός παίκτης, αλλά σημείο αναφοράς στη νέα εποχή της Ένωσης. Δεν είναι τυχαίο πως ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, ποντάρει πολλά πάνω του. Παρ’ όλα αυτά, στο πλαίσιο ανανέωσης που θα επιχειρηθεί, εάν η πρόταση των Ρώσων είναι σε υψηλό επίπεδο, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Αρκεί βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης να δελεάζεται στην ιδέα του να παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται, πως τόσο ο Μάνταλος όσο και ο Μπάρκας δεσμεύονται με την ΑΕΚ με συμβόλαιο μέχρι το 2022. Βρίσκονται όμως σε ιδανική ηλικία για το μεγάλο βήμα εκτός συνόρων. Ο Πέτρος Μάνταλος είναι στα 28 και ο Μπάρκας στα 25 και αποτελούν παράλληλα και βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας. Η Λοκομοτίβ είναι στο -11 από την κορυφή στην Ρωσία και θέλουν να εξασφαλίσουν ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά, είτε μέσω του Champions League, είτε μέσω του Europa.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments