Διεθνή

Γερμανία: Άστεγος χτύπησε ποδηλάτη επίτηδες για να πάει φυλακή

Γερμανία: Άστεγος χτύπησε ποδηλάτη επίτηδες για να πάει φυλακή
Γερμανία: Απίστευτο περιστατικό στη Γερμανία, όπου ένας άστεγος χτύπησε με το αμάξι επίτηδες έναν ποδηλάτη γιατί ήθελε να καταλήξει στη φυλακή - Του "έριξαν" ισόβια.

Γερμανία: Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας, αφού ένας άστεγος και άνεργος άνδρας, χτύπησε επίτηδες με το αυτοκίνητο έναν ποδηλάτη με σκοπό να πάει στη φυλακή! Ο 48χρονος ποδηλάτης, τον οποίο δεν γνώριζε ο άστεγος, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο δράστης έριξε πάνω του το αυτοκίνητό του, σε ποδηλατόδρομο στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας. Οι δικαστές έκριναν ότι ο 62χρονος επιζητούσε να εξασφαλίσει «πλήρη περίθαλψη σε σωφρονιστικό ίδρυμα», όπως και ότι το κίνητρό του ήταν η απληστία.

Για αυτό, τον καταδίκασαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 62χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χάσει τη δουλειά του ως μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και στη συνέχεια σκόρπισε όλες του τις οικονομίες ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Όταν έπεσε πάνω στον ποδηλάτη, η άδεια οδήγησης του είχε λήξει και ο ίδιος είχε μείνει άστεγος. Κανείς δεν ξέρει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ο δράστης για να προβεί σε μια τόσο παρατραβηγμένη ενέργεια, αλλά το σημαντικό είναι να έχει ταχεία ανάρρωση ο άτυχος ποδηλάτης που πραγματικά δεν έφταιγε σε τίποτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments