Αθλητισμός

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Ιγκλέσιας

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Ιγκλέσιας
Παναγιώτης Τσιντώτας: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχτηκε τα μπράβο των συμπαικτών του, αλλά και του Ματίας Ιγκλέσιας.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Με ένα δεύτερο τέρμα στην αρχή της επανάληψης οι παίκτες της Ένωσης πήραν σαφές προβάδισμα. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν.

Αρχικά ο Αστέρας βρήκε χώρους και τελικά κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξήσει την πίεση του για την ισοφάριση. Λίγο αργότερα ο Βασίλης Μπάρκας αισθάνθηκε μια ενόχληση στη μέση και ζήτησε αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Τσιντώντας που έπρεπε να υπερασπιστεί στην εστία της ομάδας του χωρίς να έχει κάνει ζέσταμα. Ωστόσο όπως έδειξε μόνο κρύος δεν ήταν.

Άκουσε “μπράβο” ο Τσιντώτας

Στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο έμπειρος γκολκίπερ ένιωσε αρκετή πίεση,αλλά στάθηκε στο ύψος του. Μάλιστα, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ έκανε μια τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Ματίας Ιγκλέσιας. Μάλιστα, δευτερόλεπτα μετά την επέμβασή από τον Τσιντώτα, γυρίζει και ρωτάει και τον ξαναρωτά: “τι έβγαλες;”, έχοντας μία χαρακτηριστική έκφραση… απόγνωσης στο πρόσωπό του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντινός έδωσε συγχαρητήρια στον κίπερ της ΑΕΚ γα την απόκρουσή του.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έπεσαν πάνω στον έμπειρο ποδοσφαιριστή για να του πουν συγχαρητήρια. Μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μπάρκα,αλλά ο Τσιντώτας έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments