Αθλητισμός

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Επαναφέρει τον Άκπομ στην κορυφή ο Φερέιρα

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Επαναφέρει τον Άκπομ στην κορυφή ο Φερέιρα
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: Με τον Τσούμπα Άκπομ στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, ενώ και ο Πέλκας θα πάρει φανέλα βασικού.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ξανά ισόβαθμο με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει ο ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για τη 15η αγωνιστική της Super League, με την οποία ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση.

Άλλωστε, και ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, Ολυμπιακός, απώλεσε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να αποφύγει κάποια ανέλπιστη γκέλα και να παραμείνει στην πρώτη θέση με τους «ερυθρόλευκους».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος αναμένεται να επαναφέρει τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης, που έχει δείξει να βρίσκεται σε φόρμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Σφιντέρσκι. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να διατηρηθεί και ο Πέλκας, ενώ για τη θέση στα αριστερά της επίθεσης «παίζουν» Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί. Συνοπτικά, το πιθανότερο βασικό σχήμα για τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης- Λημνιός, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια – Πέλκας- Άκπομ.

Κώστας Σταφυλίδης: «Φλερτάρει» με επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Η ποδοσφαιρική καριέρα του 26χρονου αμυντικού γυρνάει γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν η ομάδα που έφερε τον παίκτη στο προσκήνιο δίνοντάς του την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι και η ίδια που θα του δώσει μια νέα ευκαιρία να ανεβάσει εκ νέου το αγωνιστικό του επίπεδο.

Στην Χόφενχαιμ όπου και αγωνίζεται, ο Κώστας Σταφυλίδης έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Με έξι εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν ως και σήμερα εύλογα ο παίκτης σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον γερμανικό σύλλογο αναζητώντας μια ομάδα που θα του δώσει τον χρόνο να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τις ικανότητες του 26χρονου δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη νέα συνεργασία τους. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να κινηθούν σε ρηχά νερά κατά τη μεταγραφική περίοδο, καθώς βασικό μέλημα του συλλόγου είναι οι αποχωρήσεις παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα. Όσον αφορά τον Σταφυλίδη, η περίπτωση του δεν μοιάζει εύκολη, ωστόσο όχι απίθανη. Ένα από τα «αγκάθια» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr είναι η συνεργασία του παίκτη με τον ατζέντη Πολ Κουτσολιάκο, του οποίου οι σχέσεις με τον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι και οι καλύτερες. Όμως κανείς δεν ξέρει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments