Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Η Ρέιντζερς “ζαχαρώνει” τον μέσο του “Τριφυλλιού”

Γιάννης Μπουζούκης: Η Ρέιντζερς “ζαχαρώνει” τον μέσο του “Τριφυλλιού”
Γιάννης Μπουζούκης: Ο 21χρονος μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα ραντάρ του σκωτσέζικου συλλόγου.

Γιάννης Μπουζούκης: Το νεαρό της ηλικίας του σε συνάρτηση με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του που προσφέρουν σε δημιουργία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού έχουν καταφέρει να γοητεύσουν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο 21χρονος τη φετινή σεζόν κινείται σε ρηχά νερά, ωστόσο από πέρυσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του, καθώς οι εμφανίσεις του με το “Τριφύλλι” ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν όσο κανέναν τον Γιάννη Μπουζούκη, με τον Γιώργο Δώνη να του δίνει φανέλα βασικού στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η παρουσία του όπως φαίνεται δεν περνά απαρατήρητη από ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που εμπλέκουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με μεταγραφή.

Τελευταία ομάδα στη λίστα με τους επίδοξους μνηστήρες είναι η Ρέιντζερς, με τους Σκωτσέζους να αναφέρεται από ρεπορτάζ πως παρακολουθούν εδώ και καιρό την εξέλιξη του Μπουζούκη. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ αναζητά ποδοσφαιριστές που θα της δώσουν φρεσκάδα και ταχύτητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, παρόλα αυτά φαντάζει δύσκολο να καταφέρει να φθάσει τα οικονομικά “θέλω” του Παναθηναϊκού.

Ο σύλλογος από τη Σκωτία εκτός του Μπουζούκη έχει ενδιαφερθεί κατά καιρούς και για άλλους ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού”. Φεντερίκο Μακέντα, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Περέα βρίσκονται σταθερά στο μικροσκόπιο της Ρέιντζερς, κάτι που αποδεικνύει πως ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολουθεί στενά τους αγώνες των “Πράσινων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments