Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Επίσημη πρότασης ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό

Κώστας Αποστολάκης: Επίσημη πρότασης ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό
Κώστας Αποστολάκης: Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το "Τριφύλλι" για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κώστας Αποστολάκης: Επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή πραγματοποίησαν οι “Πράσινοι” περιμένοντας πλέον τη θετική κατάληξη της υπόθεσης. Ο 20χρονος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει στα χέρια του νέο τριετές συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικά αποδοχές από αυτές που επωφελείται μέχρι σήμερα.

Ο μάνατζερ του Αποστολάκη είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες για τις προθέσεις του “Τριφυλλιού” να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Πλέον οι συζητήσεις πέρασαν σε άλλο επίπεδο, με τον νεαρό να έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση την οποία πρέπει να εξετάσει και να κληθεί να απαντήσει το προσεχές διάστημα.

Οι “Πράσινοι” πέραν του Αποστολάκη συνεχίζουν το κομμάτι των ανανεώσεων και με άλλους ποδοσφαιριστές που ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται και υπολογίζει στην ομάδα του. Σωκράτης Διούδης, Εμάνουελ Ινσούα και Χρήστος Δώνης βρίσκονται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να εξετάζει ξεχωριστά τις παραπάνω περιπτώσεις περιμένοντας στο τέλος πως και οι τρεις θα πουν το πολυπόθητο “ναι” και να θα παραμείνουν στο “Τριφύλλι” και μετά το καλοκαίρι.

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων, με τον Μουνιέ να ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments