Πολιτισμός

Tenet: Αυτό είναι το αγχωτικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν (vid)

Tenet: Αυτό είναι το αγχωτικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν (vid)
Tenet: Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 2020.

Tenet: Επτά μήνες πριν την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Ο 49χρονος σκηνοθέτης τρία χρόνια μετά τη Δουνκέρκη, επιστρέφει με το κατασκοπικό δράμα, που θα εξελίσσεται σε πολλές χώρες. To Tenet κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου και πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson και Kenneth Branagh.

Κεντρικό πρόσωπο του τρέιλερ ο Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, τον οποίο είχαμε δει προηγουμένως να πρωταγωνιστεί στην «Παρείσφρηση», πιθανότατα στο ρόλο ενός είδους ντετέκτιβ που αναλαμβάνει μια μυστηριώδη υπόθεση με αλλόκοτες συνέπειες. Η υπόθεση του «Tenet» δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως σύμφωνα με τον Νόλαν τοποθετείται στον κόσμο της κατασκοπείας.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται ακόμα μεταξύ άλλων οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι, Κένεθ Μπράνα, Κλεμάνς Ποεζί και Μάικλ Κέιν. Ο κορυφαίος διευθυντής φωτογραφίας Χόιτε Βαν Χοϊτέμα συνεργάζεται ξανά με τον Νόλαν μετά τα «Interstellar» και «Δουνκέρκη», ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο σκηνοθέτης αυτήν τη φορά δε θα δουλέψει το soundtrack με τον Χανς Ζίμερ όπως συνηθίζει, αλλά με τον Λούντβιγκ Γκόρανσον («Black Panther»).

Δείτε το αγχωτικό τρέιλερ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments