Πολιτισμός

Το πρώτο μουσείο παγωτού είναι πραγματικότητα

Το πρώτο μουσείο παγωτού είναι πραγματικότητα
Άνοιξε τις πύλες του στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο και σε περιμένει να δοκιμάσεις αμέτρητες γεύσεις παγωτών, βάφλες και ατελείωτες επιλογές από γαρνιτούρες.

Το Μουσείο Παγωτού στεγάζεται σε ένα τριώροφο ροζ κτίριο στο Σόχο της Νέας Υόρκης και αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Με 13 θεματικές ενότητες, σε ένα κτίριο 2.323 τ.μ. οι επισκέπτες του Μουσείου Παγωτού, μπορούν να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία μέσα από πολύχρωμες εικόνες, δοκιμάζοντας αμέτρητες γεύσεις παγωτών, βάφλες και ατελείωτες επιλογές από γαρνιτούρες.

Φιλοξενώντας δεκάδες διαδραστικές εγκαταστάσεις, οι επισκέπτες του πολύχρωμου αυτού μουσείου,  ενθαρρύνονται να δοκιμάσουν ανάμεσα από χιλιάδες διαφορετικές γεύσεις παγωτού, να μυρίσουν, να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις τους.

Το Museum Of Ice Cream δημιουργήθηκε από την Maryellis Bunn και τον Manish Vora το 2016 και γνώρισε από την πρώτη στιγμή τεράστια επιτυχία καθώς τα social media κατακλύζονται από φωτογραφίες με τις πολύχρωμες και λαχταριστές εγκαταστάσεις του pop-up αυτού πολύχρωμου μουσείου. Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί το pop-up Μουσείο Παγωτού περισσότεροι από 1,6 εκατ. επισκέπτες σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments