Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει mountain bike στα Μετέωρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει mountain bike στα Μετέωρα
Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία.

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Εχθές ο πρωθυπουργός βρέθηκε στον Μύλο των Ξωτικών, σήμερα όμως επέλεξε δραστηριότητες στη φύση και συγκεκριμένα την ποδηλασία, στα Τρίκαλα. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε mountain bike στα Μετέωρα, έχοντας μαζί του όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε, με φόντο τα Μετέωρα.

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα!», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram.

Στις 10.00 το πρωί, ο πρωθυπουργός, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Δήμου Καλαμπάκας. Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments