Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Κερδίζει και πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Κερδίζει και πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και ανεβαίνει στις προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Το περσινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου εξτρέμ που μόλις είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Μάλιστα, αυτή η μετακίνηση προκάλεσε μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις τρεις πλευρές. Ο Λάζαρος ξεκίνησε να είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να περάσουν δέκα μήνες για να πατήσει και πάλι χορτάρι. Στο επεισοδιακό παιχνίδι του Βόλου ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον διεθνή εξτρέμ και εκείνος έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον άφησε εκτός.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να περάσει τον Λάζαρο στη θέση του Μασούρα στο 78ο λεπτό. Μπορεί να μην είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά πρόλαβε να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι σε θέση να παίξει 90 λεπτά σε μεγάλη ένταση. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να πάρει ρυθμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει, πλέον, πιο ενεργά τον Λάζαρο. Η εικόνα του στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών του Ολυμπιακού, αλλάζουν τα δεδομένα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments