Αθλητισμός

Μπρούνο: Ο τραυματισμός του φέρνει κακά “μαντάτα” στον Ολυμπιακό

Μπρούνο: Ο τραυματισμός του φέρνει κακά “μαντάτα” στον Ολυμπιακό
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στάθηκε άτυχος, καθώς ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο μοιάζει να είναι αρκετά σοβαρός.

Μπρούνο: Το ταξίδι στον Βόλο απέφερε προβλήματα στον Ολυμπιακό. Οι “Ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να μείνουν στο μηδέν αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν, ωστόσο πέρα από αυτό αντίκρισε και τον σοβαρό όπως αποδεικνύεται του Βραζιλιάνου επιθετικού Μπρούνο.

Ο 25χρονος επιθετικός αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο αφήνοντας τη θέση του στον Λοβέρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με την κάκωση που υπέστη πιθανότατα να τον αφήνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στάθηκε αρκετά άτυχος, καθώς στην ευκαιρία που πήρε από τον Πέδρο Μαρτίνς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί, αντιθέτως ο τραυματισμός του αναμένεται να τον αφήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης όλο το τελευταίο διάστημα “φλερτάρει” επικίνδυνα με την αποχώρηση από το Λιμάνι, μιας και τα ρεπορτάζ τον θέλουν να βρίσκεται στους ποδοσφαιριστής υπό παραχώρηση. Ο τραυματισμός του ενδέχεται να φέρει τον σύλλογο από τον Πειραιά αλλά πολύ περισσότερο τους υποψήφιους “μνηστήρες” σε δεύτερες σκέψεις, καθώς όπως προείπαμε αναμένεται να χάσει μεγάλο μέρος του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments