Αθλητισμός

Χιλέλ Σουντανί: Νοκ άουτ ο Αλγερινός – “Νοσοκομείο” οι Πειραιώτες

Χιλέλ Σουντανί: Νοκ άουτ ο Αλγερινός – “Νοσοκομείο” οι Πειραιώτες
Χιλέλ Σουντανί: Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στον Βόλο εκτός από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα "γέννησε" πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Χιλέλ Σουντανί: Δεν έφθανε η “λευκή” ισοπαλία στον Πέδρο Μαρτίνς στον Βόλο προστέθηκαν και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα είδε την ομάδα του να “κολλάει” στον Βόλο επιστρέφοντας στον Πειραιά με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι “Ερυθρόλευκοι” απώλεσαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή μένοντας στο 0-0 κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που δεν τους έδωσε τις ευκαιρίες που θα ήθελαν για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Σαν να μην έφθανε αυτό, οι Πειραιώτες μετρούν τις πληγές τους και στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς Σουντανί και Μπρούνο αποχώρησαν τραυματίες, με τις περιπτώσεις τους να είναι αρκετά σοβαρές. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλγερινός επιθετικός σύμφωνα με τον σύλλογο αναμένεται να απουσιάσει για δεκαπέντε ημέρες από τη δράση, καθώς υπέστη σοβαρό μυικό τραυματισμό. Ο 32χρονος αποτελεί βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς στο πρωτάθλημα, καθώς αριθμεί 14 συμμετοχές με έξι τέρματα στο ενεργητικό του. Ο Αλγερινός έτσι αναμένεται να τεθεί εκτός από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου.

Επιπρόσθετα, οι “Ερυθρόλευκοι” είδαν τον Μπρούνο να βγαίνει εκτός γηπέδου λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με τον Βραζιλιάνο να έχει υποστεί κάταγμα στο γόνατο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 1,5 μήνα. Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει λόγω τραυματισμών τους Βαλμπουενά, Γκιγιέρμα, Ποντένσε, Φορτούνη και Σισέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments