Πολιτισμός

Χριστούγεννα στην Κυψέλη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Δημοτικής Αγοράς

Χριστούγεννα στην Κυψέλη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Δημοτικής Αγοράς
Μια εναλλακτική πρόταση για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Είσοδος ελεύθερη.

Φέτος στην Κυψέλη, τα Χριστούγεννα θα θυμίζουν κάτι από παραμύθι. Με κέντρο την οικογένεια και ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για όλες τις ηλικίες, το κλίμα θα προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αγορά «φοράει» τα γιορτινά της και μας καλωσορίζει  στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη», από τις 20 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Εργαστήρια για παιδιά με upcycling κατασκευές και ρούχα, παραστάσεις, ζογκλερικά, διαδραστικές αναγνώσεις, κουκλοθέατρο, pop-up music sessions και μια κουζίνα στη μέση της Αγοράς «μαγειρεύουν» πυρετωδώς μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις και βάζουν τους επισκέπτες σε mood πειραματισμού. Στη Γιορτινή Κυψέλη επιδέξιοι σεφ και δραστήριες γυναίκες από έθνικ κοινότητες δημιουργούν μενού με έξτρα δόση φαντασίας και μαγική αστερόσκονη. Live Cooking Actions πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής εισάγοντας τους επισκέπτες σε παραμυθένια μαγειρικά σενάρια.

Η γιορτινή Κυψέλη θα έχει απ’ όλα! Glühwein, ζεστό καφέ, σοκολάτα, λουκούλλειες αλμυρές και γλυκές γεύσεις πλαισιώνουν κόλπα με φωτιές, παραμύθια με έθνικ πινελιές, ζωντανές δράσεις, δημιουργώντας ένα διαφορετικό κλίμα Χριστουγέννων που διεγείρει τη φαντασία, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα υπερρεαλιστικά τέλειο 2020.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments