Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Στο στόχαστρο της Νάπολι

Λεονάρντο Κούτρης: Στο στόχαστρο της Νάπολι
Λεονάρντο Κούτρης: Ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Τζενάρο Γκατούζο για την ενίσχυση των "Παρτενοπέι".

Λεονάρντο Κούτρης: Λίγες ημέρες πριν μπούμε και επίσημα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι ομάδες που χρειάζονται ενίσχυση “τρέχουν” να κλείσουν τις… πληγές τους. Μία από αυτές είναι και η Νάπολι, με την ομάδα από τον ιταλικό Νότο να αλλάζει πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στον σύλλογο και η αγωνιστική άνοδος.

Οι “Παρτενοπέι”, οι οποίοι εδώ και μερικές ημέρες βαδίζουν υπό την καθοδήγηση του Τζενάρο Γκατούζο διατηρούν ανοιχτές τις… κεραίες τους αναζητώντας ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα και παράλληλα να σταθούν επάξια στις απαιτήσεις του ιταλικού πρωταθλήματος. Όπως αναφέρεται από ρεπορτάζ, στη γείτονα χώρα και πιο συγκεκριμένα στα νότια αυτής, το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη δημιουργεί “κρότο”.

Ο 24χρονος αμυντικός σύμφωνα με δημοσίευμα των Ιταλών βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι. Στον Ολυμπιακό ο ταλαντούχος αμυντικός βρίσκεται στην σκιά του Κωνσταντίνου Τσιμίκα, με τον προπονητή των “Ερυρθόλευκων” να εμπιστεύεται τη φετινή σεζόν τον δεύτερο έναντι του πρώτου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η περασμένη εξαιρετική σεζόν του Λεονάρντο Κούτρη κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στα χνάρια της Νάπολι ακολουθούν κι άλλοι “μνηστήρες”, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αποφασίζει αν θα προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη. Στο μεταγραφικό πλάνο των “Παρτενοπέι” εκτός του Κούτρη βρίσκεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με “ερυθρόλευκο” παρελθόν. Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού, με τον Σενεγαλέζο να είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν ιδιαίτερα στον Τζενάρο Γκατούζο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments