Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Σέρβικα σενάρια για “φλερτ” με Ολυμπιακό

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Σέρβικα σενάρια για “φλερτ” με Ολυμπιακό
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Υπάρχουν σενάρια σε μέσα της Σερβίας που θέλουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος στράικερ τον περασμένο Γενάρη αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα. Για το λόγο αυτό φαίνεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με σέρβικα σενάρια να μπλέκουν το όνομα του με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα σέρβικα ΜΜΕ πιστεύουν ότι μετά την αποχώρηση του από την Αλ Ιτιχάντ, ο Πρίγιοβιτς θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όχι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά του Ολυμπιακού.

Πολλά δημοσιεύματα στο Βελιγράδι ειδικά κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στο deal. Οι Σέρβοι δεν έχουν διασταυρώσει με δικές τους πηγές τη συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά έχουν αναδημοσιεύσει την είδηση που έχει κυκλοφορήσει σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της χώρας. Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία πρόωρα και ο Ολυμπιακός φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως φαβορί σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments