Πολιτισμός

Τζάστιν Μπίμπερ: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ [vid]

Τζάστιν Μπίμπερ: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ [vid]
Τζάστιν Μπίμπερ: Στα μουσικά δρώμενα επιστρέφει ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τη νέα χρονιά θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ. Στις 3 Ιανουαρίου θα ακούσουμε το πρώτο του τραγούδι.

Τζάστιν Μπίμπερ: Ναι, είναι αλήθεια. Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιστρέφει στον “μαγικό κόσμο” της μουσικής πέντε χρόνια μετά την τελευταία του δισκογραφική δουλειά και οι φανς του ήδη μετρούν αντίστροφα για το καινούριο του τραγούδι. Την ανακοίνωση στους 123 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram την έκανε ο ίδιος. Ο 25χρονος αστέρας της ποπ ανάρτησε ένα μικρό βίντεο, όπου δίνει στους φανς του μία γεύση από το νέο τραγούδι “Yummy”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Ο Μπίμπερ εμφανίζεται να περπατά σε ένα ερημικό τοπίο με ένα βενζινάδικο.

«Ως άνθρωποι είμαστε ατελείς. Το παρελθόν μου, τα λάθη μου, όλα όσα έχω περάσει. Πιστεύω ότι είμαι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε και ο Θεός με έχει τοποθετήσει εκεί που με θέλει. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα άλμπουμ εξαιτίας της φάσης που βρίσκομαι στη ζωή μου» αφηγείται στο βίντεο ο τραγουδιστής. Οι συνδρομητές του Spotify που ενδιαφέρονται, μπορούν να «σώσουν» από τώρα το τραγούδι που θα εμφανιστεί στα αποθηκευμένα κομμάτια τους στις 3 Ιανουαρίου. 

Τον Μάιο θα ξεκινήσει μια νέα περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παρουσίαση του άλμπουμ που παραμένει για την ώρα ανώνυμο. «Όλοι έχουμε διαφορετικές ιστορίες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ τη δικιά μου. Είναι η μουσική που έχω αγαπήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει» αναφέρει ο Μπίμπερ.

Υπενθυμίζεται, πως το τελευταίο άλμπουμ του, το “Purpose”, είχε κυκλοφορήσει το 2015 και έκτοτε έκανε μόνο επανεκτελέσεις και συνεργασίες, μέχρι το 2017, που διέκοψε απρόοπτα 14 εμφανίσεις μιας παγκόσμιας περιοδείας, κάνοντας ένα διάλειμμα. Τον Οκτώβριο, είχε υποσχεθεί με μία ανάρτησή του να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα ένα νέο άλμπουμ, αν το ποστ συγκέντρωνε 20 εκατομμύρια likes, ωστόσο η ανάρτησή του αυτή έχει από καιρό διαγραφεί.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments