Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Κανένα θέμα με τον παίκτη στον Ολυμπιακό

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Κανένα θέμα με τον παίκτη στον Ολυμπιακό
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια, που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Ιτιχάντ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έβαλαν οι ίδιοι οι "ερυθρόλευκοι".

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Αλ Ιτιχάντ και τη Σαουδική Αραβία, έτσι πολλά σερβικά Μέσα έσπευσαν να εμπλέξουν το όνομά του, με μία ενδεχόμενη επιστροφή του, στην Ελλάδα.

Όχι όμως, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αλλά για χάρη του Ολυμπιακού. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.Μάλιστα, η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός το διαψεύδει. Από τον Πειραιά τονίζεται χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Στη γωνία η Μπεσίκτας για τον Σέρβο

Άλλη μια ομάδα που έχει ακουστεί για τον 29χρονο επιθετικό είναι η Μπεσίκτας. Στις αρχές του Δεκέμβρη μάλιστα ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας σημείωσε πως ο Σέβρος προτάθηκε στους “ασπρόμαυρους”, ενώ νέο ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές. Ο Πρίγιοβιτς από τη μεριά του, δείχνει “ζεστός” στην επιστροφή του στην Τουρκία μετά από το πέρασμα του από την Μπολουσπόρ, ψάχνοντας τρόπο να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Πρίγιοβιτς θέλει να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή αγορά και βλέπει ως καλή ευκαιρία την Μπεσίκτας, ενώ οι Τούρκοι σημειώνουν πως και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτησή του, κάτι που όμως δεν έχει ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments