Διεθνή

Απίστευτη γιαγιά χρέωσε την οικογένεια της για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Απίστευτη γιαγιά χρέωσε την οικογένεια της για το τραπέζι των Χριστουγέννων
Η Βρετανίδα χρέωσε 40 ευρώ το άτομο για το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Ο λόγος, φίλες και φίλοι, γίνεται για τη Χέιλι Γκάρμπατ. Η Βρετανίδα είναι από το βόρειο Γιορκσάιρ και κάλεσε όλη την οικογένεια για το παραδοσιακό τραπέζι των Χριστουγέννων. Μέσα στους καλεσμένους ήταν τα τρία παιδιά της με τους συζύγους τους, τα τέσσερα εγγόνια της και κάποιοι ακόμα φίλοι. Τι και αν το σπίτι της γιαγιάς είχε γεμίσει από οικεία πρόσωπα, εκείνη δεν είχε σκοπό να αφήσει την μέρα να φύγει χωρίς να κερδίσει κάτι.

Έτσι λοιπόν, χρέωσε 40.97 ευρώ το άτομο για μια θέση στο τραπέζι – ναι, ακόμα και τα εγγόνια της.

Το μενού περιελάμβανε μία σειρά διαφορετικών πιάτων με γαλοπούλα, μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο, πιατέλες τυριών και σαμπάνια. Η Χέιλι ξόδεψε για το δείπνο 350 ευρώ και από τους συνδαιτυμόνες έβγαλε κάτι παραπάνω από 480. Η Χέιλι Γκάρμπατ δήλωσε στο Cater News ότι “τους έβαλα να μου τα δώσουν πριν κάνω τα ψώνια”. Κάποια από τα χρήματα αυτά τα ξόδεψε για τα δώρα των αγαπημένων της, που πρακτικά πλήρωσαν και για τα δώρα τους – ή τουλάχιστον μέρος αυτών.

“Δεν είμαι “σπαγκοραμμένη”, απλά με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ξοδέψω περισσότερα για δώρα – φέτος είναι τόσα πολλά μπροστά από το δέντρο που δεν το βλέπετε”. Η Χέιλι, πηγαίνει αυτές τις ημέρες στη δουλειά ντυμένη ελφ ή τάρανδος, και όταν επιστρέφει σπίτι θέλει να δίνει χαρά στην οικογένειά της. “Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για μένα. Λατρεύω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να βλέπω τα παιδιά που ανοίγουν τα δώρα τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments