Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Στο μικροσκόπιο του Πορτογάλου πρώην “ερυθρόλευκος”

Πέδρο Μαρτίνς: Στο μικροσκόπιο του Πορτογάλου πρώην “ερυθρόλευκος”
Πέδρο Μαρτίνς: Στον Πειραιά αναμένεται να προβούν σε λίγες και καλές διορθωτικές κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού μάλιστα να σχεδιάζει να φέρει στο Λιμάνι έναν παλιό γνώριμο.

Πέδρο Μαρτίνς: Στο “πυρετό” της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η οποία είναι προ των πυλών μπαίνουν οι Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες στο υπάρχον ρόστερ, με τον τεχνικό του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στη διοίκηση προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί καταλλήλως.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν χρειάζεται μεγάλες αλλαγές, καθώς εμπιστεύεται απόλυτα το υλικό που διαχειρίζεται το καλοκαίρι. Αυτό που αναμένεται να γίνει είναι μικρές διορθωτικές κινήσεις που θα έρθουν ως “τονωτική ένεση” προκειμένου να πλαισιώσουν το “οπλοστάσιο” της ομάδας. Όπως διαρρέεται από τα ρεπορτάζ ένας από τους υποψήφιους στόχους του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση του συλλόγου έχει έντονο “ερυθρόλευκο” παρελθόν.

Πρόκειται για τον επιθετικό της Μπράγκα Αχμέντ Χασάν, με τον 26χρονο να μην υπολογίζεται από τον πορτογαλικό σύλλογο. Οι “Ερυθρόλευκοι” όπως διαρρέεται αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του έχοντας πλήρη εικόνα των ικανοτήτων του παίκτη, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο Μαρτίνς, μιας και γνωρίζει τον Αιγύπτιο όντας τόσα χρόνια στην Πορτογαλία.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις της Μπράγκα έπειτα από τον τραυματισμό που είχε ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της πορτογαλικής ομάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να τον ξαναδούμε στα ερυθρόλευκα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments