Ελλάδα

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Εγκλωβισμένη οικογένεια στα χιόνια στο Ηράκλειο Κρήτης

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Εγκλωβισμένη οικογένεια στα χιόνια στο Ηράκλειο Κρήτης
Κακοκαιρία Ζηνοβία: Μια οικογένεια στο Οροπέδιο Λασιθίου έχει εγκλωβιστεί εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν αυτή την ώρα υπάλληλοι του δήμου στο Οροπέδιο Λασιθίου και της αστυνομίας για να απεγκλωβίσουν μια οικογένεια από τα χιόνια. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Οροπεδίου, Γιάννη Στεφανάκη, η οικογένεια έχει εγκλωβιστεί με το όχημα της στα χιόνια σε ορεινό δρόμο. «Συνεργεία του Δήμου και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους», τόνισε στο cretapost ο κ. Στεφανάκης.

Εγκλωβίστηκε 20χρονος στη Βοιωτία, επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του:

Συγχρόνως μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη στα Σκούρτα Βοιωτίας για τον απεγκλωβισμό 20χρονου οδηγού που έχει κολλήσει στα χιόνια. Ο νεαρός άνδρας εγκλωβίστηκε κοντά στο χωριό με το όχημά του λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού η πυροσβεστική υπηρεσία αδυνάτισε να προσεγγίσει το σημείο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της περιφέρειας Στερεάς με ερπυστριοφόρο όχημα της 1ης ΕΜΑΚ προκειμένου να φτάσει εκεί που βρίσκεται ο 20χρονος και να τον απεγκλωβίσει. Ο νεαρός επικοινώνησε με το νούμερο έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας ότι το όχημά του κόλλησε 4 χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι», περίπου στις 12 το μεσημέρι ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Αυτοί οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι στην Αττική:

Στην Αττική, κλειστή είναι η Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ και προς το καζίνο, όπως κλειστή είναι και η Αγίου Μερκουρίου και η Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας. Επίσης, διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παράλληλα, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Ελευσίνας – Δερβενοχωρίων στη Βοιωτία, η Βυτίνας – Μαινάλου στην Αρκαδία και Περιστέρας – Καλαβρύτων στην Αχαΐα. Σε ορεινές περιοχές σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ευρυτανία, Αχαΐα, Κορινθία, Στερεά Ελλάδα, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνον με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο ισχύει και για ορεινή περιοχή της Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments