Ελλάδα

Θλίψη για την 19 χρονη Σία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα

Θλίψη για την 19 χρονη Σία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα
Το δυστύχημα έγινε ξημερώματα Κυριακής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ νοσηλευεται σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη οδηγός.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ππου συνέβη ξημερώματα Κυριακής επί της Λεωφόρου Καραμανλή με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βούλα και στοίχισε τη ζωή στη 19χρονη Σία Δαμάσκου ενώ η 25χρονη φίλη της δίνει μάχη για τη ζωή της, ερευνά το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 25χρονη με συνοδηγό την 19χρονη Σία εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε τρια δένδρα.

Ο θάνατος για την 19χρονη ήταν ακαριαίος ενώ η 25χρονη μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο, παρότι δεν εφημέρευε. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της η 25χρονη ακολούθως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο θάνατος της 19χρονης Σίας έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι χάθηκε τόσο αδόκητα. Ο αδερφός της Σίας ανήρτησε μια φωτογραφία της στα social media και γράφοντας “Καλό παράδεισο, αδερφούλα μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments