Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ και αποφασίζει το νέο του βήμα

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ και αποφασίζει το νέο του βήμα
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ από την αποχώρηση από την Αλ Ιτιχάντ.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Την ομάδα που θα του δώσει ξανά φτερά στο σκοράρισμα καλείται να αναζητήσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να βρίσκεται εδώ και καιρό ως “ξένο σώμα” στην Αλ Ιτιχάντ. Πριν έναν χρόνο οι Άραβες τον απέκτησαν από τον ΠΑΟΚ προσφέροντάς του ένα υπέρογκο συμβόλαιο δελεάζοντάς τον να αφήσει τη Θεσσαλονίκη έπειτα από έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο.

Έναν χρόνο μετά το εγχείρημα αυτό φαίνεται πως δεν βοήθησε καμία από τις δύο πλευρές, καθώς ο 29χρονος επιθετικός έχει μείνει αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό, ξεχνώντας το πότε έχει να σκοράρει τελευταία φορά. Ο προπονητής της Αλ Ιτιχάντ, Χενκ Τεν Κάτε το τελευταίο διάστημα περιθωριοποίησε τον παίκτη δείχνοντας του πως δεν τον υπολογίζει για την υπόλοιπη χρονιά.

Το πιθανότερο σενάριο έχει τον Σέρβο να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, με την Αλ Ιτιχάντ να τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού. Τα ονόματα των υποψήφιων ομάδων πολλά ανάμεσα τους και αυτό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην μεταγραφική περίοδο αναζητώντας κεντρικό επιθετικό, τον παίκτη που θα βρίσκει το “εύκολο” γκολ. Το σενάριο ωστόσο παραμένει “τραβηγμένο” μιας και το συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού είναι αρκετά “βαρύ” για τα “θέλω” των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως ο Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα  άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατάφερε να πρωτοστατήσει πετυχαίνοντας πολλά και σημαντικά τέρματα συμβάλλοντας αρκετά στην μετέπειτα επιτυχία του “Δικέφαλου του Βορρά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments