Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Αχμέντ Χασάν: Θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό
Αχμέντ Χασάν: Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο από την Μπράγκα.

Αχμέντ Χασάν: Την δοκιμασμένη συνεργασία του Ολυμπιακού θέλει να ξαναζήσει ο Αιγύπτιος επιθετικός. Αυτό προκύπτει από τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, με τον ταλαντούχο φορ να σκέφτεται έντονα την αποχώρηση του από την Μπράγκα περιμένοντας πρόταση για να μεταπηδήσει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος επιθετικός τους τελευταίους δύο μήνες βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια, με τους Πορτογάλους να τον διατηρούν στο πάγκο. Η έλευση νέου τεχνικού στον σύλλογο περιπλέκει τις προθέσεις του παίκτη να αποχωρήσει, καθώς όπως αναφέρεται ο Ρούμπεν Αμορίν θέλει να μιλήσει μαζί του μετά τη διακοπή από τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς. Πιθανότατα, ο προπονητής της Μπράγκα θέλει να προσπαθήσει να μεταπείσει τον παίκτη να παραμείνει και να τεθεί ξανά στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Εκτός από αυτό, σε περίπτωση που οι συζητήσεις βγουν σε αδιέξοδο, ο εκάστοτε “μνηστήρας” θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να αποκτήσει τον Χασάν. Στον Ολυμπιακό είναι γνωστό πως ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται έναν επιθετικό που να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις που δημιουργούν οι “Ερυθρόλευκοι”, με τον Αιγύπτιο να είναι μια γνωστή λύση που στο παρελθόν έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Ο χρόνος κυλάει ωστόσο οι “Ερυθρόλευκοι” διατηρούν ανοιχτή την περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments