Αθλητισμός

“Τζέιμς Νάναλι: Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό”

“Τζέιμς Νάναλι: Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό”
Τζέιμς Νάναλι: Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν πως ο έμπειρος γκαρντ - φοργουόρντ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Τζέιμς Νάναλι: Μεταγραφή λίγες ώρες πριν φύγει το 2019 για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του Trendbasket, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης συμφώνησαν με τον έμπειρο γκαρντ – φόργουορντ, Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος βρισκόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 29χρονος άσος προτίμησε την ομάδα του Ρικ Πιτίνο από τους Τούρκους. Μάλιστα στην Τουρκία γράφουν ότι ο Νάναλι αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νίκο Παππά. Για την ώρα πάντως, ο Νάναλι παραμένει μέλος των Σανγκάι Σαρκς στην Κίνα, με τους οποίος μετρά 22,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ ανά ματς.

Ποιος είναι ο Τζέιμς Νάναλι

Ο Τζέιμς Γουίλιαμ Νάναλι γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 14 Ιουλίου 1990. Είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα των Σανγκάι Σαρκς. Αγωνίζεται ως Σούτινγκ γκαρντ και Σμολ φόργουορντ. Στο NBA έχει αγωνιστεί με 4 ομάδες (Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ατλάντα Χοκς, Φιλαδέλφεια 76ερς, Χιούστον Ρόκετς), ενώ έχει στεφθεί και Πρωταθλητής Ευρώπης με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments