Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο: Απομακρύνεται ο Πορτογάλος από τον Ολυμπιακό

Ζοάο Καρβάλιο: Απομακρύνεται ο Πορτογάλος από τον Ολυμπιακό
Ζοάο Καρβάλιο: Δυσκολεύει η περίπτωση της απόκτησης των δικαιωμάτων του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ για τους "Ερυθρόλευκους".

Ζοάο Καρβάλιο: Διαφορετικά σχέδια από αυτά που είχε ο Ολυμπιακός για τον Πορτογάλο άσσο φανέρωσε ο προπονητής της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί. Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς πως υπολογίζει κανονικά τον 22χρονο και δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει σε άλλον σύλλογο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

«Δεν ξέρω κάτι. Εγώ είμαι χαρούμενος με τον Ζοάο. Ίσως αν είναι λιγάκι χαρούμενος, μπορώ να τον καταλάβω. Αλλά ξέρω την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και αυτός έχει μεγάλη. Χρειάζομαι τέτοιους ποδοσφαιριστές και ο Ζοάο είναι κομμάτι της ομάδας. Τον θέλω μαζί μου. Θα μας βοηθήσει», ήταν τα λόγια του Λαμουσί. Οι δηλώσεις αυτές διαφοροποιούν όπως φαίνεται τα πλάνα που είχαν οι “Ερυθρόλευκοι” αναζητώντας πλέον αλλού τον εκλεκτό που θα δώσει έξτρα λύσεις στη δημιουργία.

Ωστόσο ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να τερματιστεί η υπόθεση, μιας και οι προθέσεις του Ζοάο Καρβάλιο παραμένουν άγνωστες. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Πορτογάλος έχει μπροστά του ένα ικανοποιητικό χρονικό περιθώριο για να καταλάβει αν ο προπονητής του όντως τον υπολογίζει. Αν ο 22χρονος δεν πάρει τον χρόνο που επιθυμεί τότε είναι δεδομένο πως ο ίδιος θα ζητήσει να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αναζητώντας τον σύλλογο που θα του αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο. Ο Ολυμπιακός παραμένει όπως και να χει μία από τις βασικές επιλογές του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments