Διεθνή

Τα Φιλαράκια: Η 18χρονη Έμα απάντησε στην ερώτηση του Τσάντλερ για το 2020

Τα Φιλαράκια: Η 18χρονη Έμα απάντησε στην ερώτηση του Τσάντλερ για το 2020
Τα Φιλαράκια: Η Έμα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά έγινε επιτέλους 18 και απάντησε στον Τσάντλερ.

Τα Φιλαράκια: Για πολλούς “Τα Φιλαράκια” είναι η καλύτερη κωμική σειρά όλων των εποχών. Ένα από τα βασικά θέματα που είδαμε στις 10 σεζόν που κράτησε η σειρά, ήταν ο έρωτας του Ρος με την Ρέιτσελ. Αυτή η σχέση είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά στο φινάλε είχαν αποκτήσει και ένα παιδί. Μπορεί αυτό να ήρθε σε μια περίοδο που δεν ήταν μαζί, ωστόσο ήταν αρκετό να για να τους κάνει ξανά ζευγάρι.

Μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς είναι στο επεισόδιο «The One with the cake» που προβλήθηκε το 2003. Σε αυτό ο Ρος ζήτησε από τους αγαπημένους φίλους του να φτιάξουν ένα βίντεο για τα 18α γενέθλια της κόρης του, Έμα. Το παιδί του Ρος και της Ρέιτσελ θα γινόταν 18 ετών το 2020, δηλαδή φέτος.  Ο Ρος ενθουσιασμένος μαγνητοσκοπούσε βίντεο για την κόρη του, όταν ο ενοχλημένος –γιατί του είχαν χαλάσει τα σχέδια- Τσάντλερ μιλά στην κάμερα κάνοντας ένα αστείο. «Γεια σου Έμα. Είμαστε στο 2020. Ακόμη απολαμβάνεις τον υπνάκο σου».

Η απάντηση της Έμα

Από τότε πέρασαν 17 χρόνια και η τηλεοπτική Έμα έγινε επιτέλους 18. Η ηθοποιός Noelle Sheldon, που ενσάρκωνε το ρόλο εναλλάξ με τη δίδυμη αδελφή της Cali, απάντησε επιτέλους στο αστείο του Τσάντλερ με μια ανάρτηση που έγινε viral. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τη βοήθεια του Photoshop έχει βρεθεί στα σκηνικά του θρυλικού Central Perk, κρατώντας και μια κούπα με το λογότυπο του καφέ που πέρασαν χιλιάδες ώρες οι πρωταγωνιστές της σειράς. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο που πήρα ποτέ. Ευτυχισμένο το 2020. Ελπίζω να έχουμε όλοι ένα υπέροχο χρόνο γεμάτο από οικογένεια, φίλους και γέλια», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments