Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Πανέτοιμος για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ματιέ Βαλμπουενά: Πανέτοιμος για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Ματιέ Βαλμπουενά: Με τον Γάλλο στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει την μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός.

Ματιέ Βαλμπουενά: Οι Πειραιώτες φιλοξενούν αύριο στις 19:30 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Super League και θέλουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εφόσον ο ΠΑΟΚ γκελάρει σήμερα κόντρα στον Άρη.

Στην “μάχη” αυτή ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος τις τελευταίες πέντε ημέρες προπονείται σε φουλ ρυθμούς χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση στο πόδι του. Έτσι, θεωρείται πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό ντέρμπι. Παρότι ο Βαλμπουενά είναι πίσω σε ρυθμό αφού έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης, η εμπειρία του αντισταθμίζει την έλλειψη αγώνων και ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα τον ξεκινήσει βασικό. Εκτός απροόπτου η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχει κλειδώσει και θα την αποτελέσουν οι: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γάλλος είχε τραυματιστεί τον Δεκέμβρη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχοντας υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Πρόκειται, για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας του Ολυμπιακού, με τα στατιστικά του να γράφουν 18 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, 6 γκολ και 9 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments