Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Υποσχέθηκε μεγάλο πριμ στους παίκτες του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Υποσχέθηκε μεγάλο πριμ στους παίκτες του Άρη
Θόδωρος Καρυπίδης: Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να γεμίσει τους λογαριασμούς των παικτών του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στην ομάδα του Άρη μετά την μεγάλη νίκη με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική της Super League. Τη σπουδαία αυτή εμφάνιση και την μεγάλη νίκη πανηγύρισαν με την ψυχή τους όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες, ο Μίκαελ Ενινγκ και οι συνεργάτες του πήγαν στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη σχημάτισαν έναν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου και γιόρτασαν με τους οπαδούς τους την τεράστια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης, εμφανώς χαρούμενος για την πρώτη εντός έδρας νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ μετά από δέκα χρόνια, επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και αφού μίλησε στους πρωταγωνιστές και τους συνεχάρη για την ιστορική νίκη, υποσχέθηκε μεγάλο πριν για να για να ακολουθήσουν χειροκροτήματα και επιφωνήματα από εκείνους.

«Μπράβο σε όλους σας, κάνατε μια μεγάλη νίκη και είδε όλη η Ελλάδα ποιος είναι ο Άρης. Χαρείτε το σήμερα και από αύριο έχουμε δουλειά γιατί ο δρόμος είναι μακρύς», είπε μεταξύ άλλων.

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ – ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments