Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια επιστροφής

Παϊτίμ Κασάμι: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια επιστροφής
Παϊτίμ Κασάμι: Μία φωτογραφία που ανάρτησε ο Ελβετός στο instagram φούντωσε τα σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Παϊτίμ Κασάμι: Όλο και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής του Ελβετού μέσου στον Ολυμπιακό. Ο Κασάμι μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για τον άξονα του Ολυμπιακού, καθώς διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι των Πειραιωτών. Μάλιστα ο Κασάμι γνωρίζει την ομάδα και δεν θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της Σιόν είχε κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως ελπίζει να μείνει ο Κασάμι στην ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ελβετός χαφ ποτέ δεν έχει κρύψει πως θα τον ενδιέφερε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά διατηρεί φιλικές σχέσεις ο Ελβετός χαφ και ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με τους “ερυθρόλευκους”.

Μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κασάμι ήταν αρκετή για να φουντώσουν και πάλι τα σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Ο Κασάμι συναντήθηκε σε αεροδρόμιο με τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιλτιάδη και φωτογραφήθηκε μαζί του, αναρτώντας μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram o Κασάμι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments