Video

Άγριες Μέλισσες: Σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο επεισόδιο του 2020 – Άγγιξε το 41,1%

Άγριες Μέλισσες: Σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο επεισόδιο του 2020 – Άγγιξε το 41,1%
Άγριες Μέλισσες: Σάρωσε για ακόμα μια φορά η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε με νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Ήδη, στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/1) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα τα όσα εξελίσσονται στο Διαφάνι. Από την ερωτική συνεύρεση της Δρόσως με το Νικηφόρο, μέχρι την αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη στη Ανέτ, αλλά και τον Θωμά Κυπραίο που κρυφακούει την Ελένη και την Ασημίνα να μιλάνε για το φόνο του Σέργιου.

Τι τηλεθέαση, όμως, έκανε το πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 για τη νέα χρονιά; Το 2020 μπήκε με το δεξί για τις Άγριες Μέλισσες και το μικρό διάλειμμα δεν επηρέασε -όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις – την τηλεθέαση, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Συγκεκριμένα, οι Άγριες Μέλισσες στο γενικό σύνολο έκαναν 32,3% και στο δυναμικό κοινό 30,6%, ενώ έφτασαν σε τέταρτο έως το 41,1%.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με το θάνατο της. Το ίδιο βράδυ ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Η Ελένη εγκλωβισμένη στον έρωτα της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments