Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν ήθελαν αναβολή οι παίκτες της Ένωσης

ΑΕΚ: Δεν ήθελαν αναβολή οι παίκτες της Ένωσης
ΑΕΚ: Οι παίκτες της Ένωσης ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά στην Τρίπολη παρά να ξεκουραστούν.

ΑΕΚ: Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται είναι το μεγάλο ντέρμπι “δικεφάλων”. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια καθώς ήδη βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι και σίγουρα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Κανονικά οι δυο ομάδες θα είχαν παιχνίδια Κυπέλλου πριν τεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε κανονικά στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πήρε σαφές προβάδισμα πρίκρησης. Ωστόσο η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην Τρίπολη καθώς το παιχνίδι της αναβλήθηκε. Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα ταξίδευε στην Καλαμάτα και έτσι αποφασίστηκε να αναβληθεί το ματς των “κιτρινόμαυρων”.

Δεν ήθελαν αναβολή στην ΑΕΚ

Μια πρώτη σκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος ότι στην ΑΕΚ θα έβλεπαν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να μην έχουν ένα παιχνίδι πριν το ματς της Τούμπας, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κουρασμένος. Όμως οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να μπουν σήμερα στο γήπεδο και να παίξουν το ματς προκειμένου να βρουν ρυθμού. Κάτι που ειδικά αυτή την εποχή και μετά την διακοπή το έχουν ανάγκη.

Πολύ μεγαλύτερη ανάγκη , σε σχέση με οποιαδήποτε διακοπή ή ξεκούραση. Γι αυτό και υποδέχθηκαν στα Σπάτα την απόφαση για αναβολή, με δυσαρέσκεια. Μένει να δούμε τι ρόλο έπαιξε αυτή η αναβολή στην εικόνα που θα παρουσιάσει η Ένωση στο ντέρμπι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments