Αθλητισμός

Μάρκος Βελλίδης: Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Μάρκος Βελλίδης: Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Μάρκος Βελλίδης: Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος τερματοφύλακας υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Μάρκος Βελλίδης: Νέο κεφάλαιο στη καριέρα του ανοίγει ο έμπειρος τερματοφύλακας μετακομίζοντας στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο 32χρονος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Λαμία, ωστόσο η συνεργασία τους πριν λίγο καιρό τερματίστηκε,  με τον ποδοσφαιριστή να αποκτά την ελευθέρας του. Οι διακοπές του μάλιστα δεν κράτησαν πολύ, καθώς ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κινήθηκε άμεσα και κατάφερε να τον πείσει να αφήσει για πρώτη φορά στη καριέρα του την Ελλάδα και να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάρκου Βελλίδη. Μάρκο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την μαυροπράσινη φανέλα».

Ο Μάρκος Βελλίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο το “Τριφύλλι” δεν του έδωσε ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Οι “Πράσινοι” πριν αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή τον είχαν παραχωρήσει ως δανεικό σε Κορωπί και Διαγόρα, με τον Μάρκο Βελλίδη να δείχνει τα πρώτα θετικά δείγματα δημιουργώντας τον “μύθο” του. Μετά τον Διαγόρα, με τον οποίο συνεργάστηκε για τρία χρόνια ακολούθησαν αρκετές ομάδες. Άρης, ΠΑΣ Γιάννενα, ΠΑΟΚ και ξανά επιστροφή στην Ήπειρο για λογαριασμό του ΠΑΣ.

Το τελευταίο χρονικά δρομολόγιο τον βρήκε από το καλοκαίρι στην Λαμία, μια συνεργασία που τελικά δεν απέδωσε τους καρπούς που επιζητούσαν και οι δύο πλευρές. Πλέον θα αγωνίζεται στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments