Αθλητισμός

ΑΕΚ Μπάσκετ: Μαυροειδής και Λάνγκφορντ αποχαιρέτησαν τον Σαντ Ρος

ΑΕΚ Μπάσκετ: Μαυροειδής και Λάνγκφορντ αποχαιρέτησαν τον Σαντ Ρος
ΑΕΚ Μπάσκετ: Οι δυο παίκτες της Ένωσης αποχαιρέτησαν τον Σαντ Ρος που έκλεισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΑΕΚ Μπάσκετ: Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Τον τελευταίο καιρό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε ενδιαφέρον για τον Κουβανό γκαρντ. Αρχικά η Ένωση ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και δεν θα παραχωρηθεί. Ωστόσο το δέλεαρ της Ευρωλίγκα και τα χρήματα των Ρώσων ήταν αρκετά για να πείσουν τον παίκτη.

Η ΑΕΚ αναγκάστηκε να ενδώσει και έκανε αποδεχτή την πρόταση μισού εκατομμυρίου ευρώ για τον Σαντ Ρος. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στη Ρωσία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Κουβανός θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 700 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Και φυσικά θα προσθέσει στο βιογραφικό του την παρουσία του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τα μπράβο των πρώην συμπαικτών του

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, με ποστάρισμα του στο facebook, αποχαιρέτησε τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συγκεκριμένα, ο διεθνής σέντερ της Βασίλισσας, ανέβασε μία φωτογραφία με τον Σαντ Ρος, γράφοντας: «Αντίο τρελέ».

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, εξέφρασε την χαρά του για τη νέα ευκαιρία που θα έχει ο Χάουαρντ Σαντ Ρος στην καριέρα του, μέσω μηνύματός του στο Twitter. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της ΑΕΚ, έδωσε συγχαρητήρια στον Σαντ Ρος δείχνοντας γι’ άλλη μία φορά το πόσο καλή σχέση είχαν, αλλά και του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments