Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Στα “σκαριά” επίσημη πρόταση για τον μέσο του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά: Στα “σκαριά” επίσημη πρόταση για τον μέσο του Ολυμπιακού
Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός μέσος εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτησή του.

Μαντί Καμαρά: Ο 22χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια του Ολυμπιακού. Από την ημέρα που ήρθε στο Λιμάνι, οι “Ερυθρόλευκοι” είδαν στο πρόσωπό του ένα “ακατέργαστο διαμάντι”, το οποίο αν δουλευτεί σωστά μπορεί να εξελιχθεί σε σύγχρονο αμυντικό μέσο ικανό να πρωταγωνιστήσει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η εξέλιξη του πραγματοποιείται με σταθερούς ανοδικούς ρυθμούς, με τον Ολυμπιακό να κατανοεί πως δεν θα αργήσει η ώρα που οι “σειρήνες” και η φημολογία γύρω από το όνομά του θα μετατραπεί σε υπαρκτό ενδιαφέρον.

Φέτος μπορεί να μην αγωνίζεται βασικός, ωστόσο ο Αφρικανός μέσος όποτε χρειαστεί δηλώνει δυναμικό “παρών” και βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή φιγουράρουν μονίμως οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τον τελευταίο ωστόσο να βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Το γεγονός αυτό στάθηκε ως ιδανική ευκαιρία στον Καμαρά να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού και να δείξει στους “Ερυθρόλευκους” την εξέλιξη του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, ο Μαντί Καμαρά δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη ημέρες να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος φημολογείται πως αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αφήνει να διαρρεύσει πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης αν η προσφορά δεν πλησιάζει τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments