Video

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (09/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα. Η Κική «δείχνει» ως υπεύθυνη τη Δάφνη, μια και ο Στρατής έκανε τη ληστεία για να κυνηγήσει το όνειρό του μαζί της. Η Κική είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να την κρατήσει μακριά από το Στρατή. Η Ξένια παίρνει τα ηνία του σπιτιού της Μόνικας και προσφέρει στέγη στο Μάνο. Το σπίτι της Μόνικας θυμίζει ναρκοπέδιο με τις σχέσεις να είναι όλες σε τεντωμένο σχοινί. Ο Σωτήρης δε δέχεται το σχέδιο του Αντρέι και αποφασίζει να λειτουργήσει αυτόνομα, μια απόφαση όμως που θέτει σε κίνδυνο ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχουν.

Η επιστροφή του Βρανά γίνεται το θέμα της ημέρας. Μετά από ένα χτύπημα της Πέγκυς, όμως, στο δωμάτιό του ξενοδοχείου, δεν επανέρχεται ακριβώς όπως τον περιμένουν. Ο Μάνος αρρωσταίνει και παραμιλάει μες στον πυρετό του αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back. Η Πέγκυ όμως έχει άλλα σχέδια. Η κρίση στο γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη γίνεται ολοένα εντονότερη την ίδια ώρα που συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μάνου και Θεοχάρη για τα μάτια της Σμαράγδας. Η Φρόσω πληγωμένη από την προδοσία της κολλητούλας της Κικής, γίνεται απρόβλεπτη. Αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τη συνομωσία Αλέξη – Κικής και να ξεσκεπάσει το βρώμικο ρόλο τους.

Η Ξένια εκβιάζει τη Μόνικα μ’ ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Ξένια είναι πια κυρίαρχη του σπιτιού και η μοίρα του Νικόλα και της Σμαράγδας προδιαγράφεται ζοφερή. Ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του Αντρέι και αποφασίζει ν’ αναστηθεί. Ο Στρατής και ο Τόλης πάνε για την τελευταία τους ληστεία, αλλά ο Αλέξης έχει άλλα σχέδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments