Αθλητισμός

Γιώργος Μπόγρης: Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα για τον Έλληνα άσο της Τενερίφης

Γιώργος Μπόγρης: Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα για τον Έλληνα άσο της Τενερίφης
Γιώργος Μπόγρης: Την πεντάδα των καλύτερων συμπαικτών που είχε μέχρι τώρα στην καριέρα του επέλεξε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπόγρης: Τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ανά θέση στην διάρκεια της καριέρας του επέλεξε ο 30χρονος σέντερ. Σημειώνεται, πως πέρα από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, επέλεξε και παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Για το «1» οι επιλογές του ήταν οι Ραούλ Λόπεθ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενώ στο «2» για τον Γιώργο Μπόγρη υπάρχει μόνο ο Βασίλης Σπανούλης.

Στο «4» o παίκτης της Τενερίφης επέλεξε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Στο «3» μοίρασε τη θέση σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και Άλεξ Μουμπρού, ενώ στο «5» προβληματίστηκε ανάμεσα σε Νίκολα Πέκοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον “Kill Bill“: «Ο ΒασίληςΣπανούλης ήταν μεγάλος μέντορας για μένα και μπορεί να δώσει κίνητρο σε όλους. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και χωρίς να πει τίποτα θες να είσαι δίπλα του στην προπόνηση και να σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Είναι ο παίκτης που όλοι θα διάλεγαν να πάρει το τελευταίο σουτ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιώργος Μπόγρης μετακόμισε στις αρχές Δεκεμβρίου από τον Προμηθέα Πάτρας στην Ισπανία για χάρη της Τενερίφης.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά τα βρήκε σε όλα με τον διεθνή σέντερ για να “σπάσει” το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι (τριετούς διάρκειας), κι έτσι ο 30χρονος φόρεσε άμεσα τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. “Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μπόγρη. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο” ανέφερε στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε στις 5 Δεκεμβρίου η αχαϊκή ομάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Γιώργου Μπόγρη στη Τενερίφη, με την οποία τρία χρόνια πριν κατέκτησε τον τίτλο στο Basketball Champions League, αγωνιζόμενος ξανά υπό τις οδηγίες του Τσους Βιντορέτα (είναι ξανά προπονητής στην ισπανική ομάδα). Το 2016 – 2017 ήταν άλλωστε η καλύτερη, σε ατομικό επίπεδο, σεζόν του 30χρονου σέντερ, δεδομένου ότι επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της νεοσύστατης τότε διοργάνωσης της FIBA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments