Διεθνή

Harry Hains: Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο γνωστός ηθοποιός [vids]

Harry Hains: Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο γνωστός ηθοποιός [vids]
Harry Hains: Απεβίωσε ο ηθοποιός του "American Horror Story" και του "The OA"

Harry Hains: Απεβίωσε σε ηλικία 27 ετών ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο “American Horror Story”. Τον θάνατο του Harry Hains γνωστοποίησε η μητέρα του, Jane Badler. Η ίδια, η οποία είχε παίξει στη σειρά επιστημονικής φαντασίας “V”, τόσο κατά τη δεκαετία του 1980 όσο και κατά το ριμέικ της το 2009, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο γιος της, που είχε γεννηθεί στην Αυστραλία το 1992, πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.

«Ήταν 27 και είχε όλον τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς πάλευε με ψυχική ασθένεια και εξαρτήσεις. Υπήρξε μία υπέροχη αναλαμπή που έλαμψε για λίγο. Μου λείπεις Harry, κάθε μέρα στη ζωή μου», έγραψε η Jane Badler. Σύμφωνα με πληροφορίες, κηδεία του Harry Hains θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση της μητέρας του στο Instagram:

Εκτός από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά του Ράιαν Μέρφι, «American Horror Story», ο Harry Hains συμμετείχε επίσης στις σειρές «Sneaky Pete» και «The OA», ενώ πρωταγωνίστησε στο «The Surface» το 2014. Παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο και έγραφε και μουσική με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ANTIBOY».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments