Video

Το Καφέ της Χαράς: Τι θα δούμε απόψε – Η επιστροφή της Χαράς αναστατώνει το χωριό και ιδίως τον Περίανδρο

Το Καφέ της Χαράς: Τι θα δούμε απόψε – Η επιστροφή της Χαράς αναστατώνει το χωριό και ιδίως τον Περίανδρο
Το Καφέ της Χαράς: Όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1.

Το Καφέ της Χαράς: Ο ερχομός της Χαράς, που αναζητά την κόρη της, αναστατώνει το χωριό ιδίως τον Περίανδρο αλλά και τον Τρελαντώνη που είχε χάσει τη λαλιά του όταν η Πρωτευουσιάνα εγκατέλειψε το Κολοκοτρωνίτσι. Η Χαρά μαθαίνει με επεισοδιακό τρόπο ότι δήμαρχος του χωριού δεν είναι πια ο Περίανδρος αλλά η αδερφή του, Σταυρούλα. Παράλληλα, η Βάλια αρχίζει ανακρίσεις για τον εμπρησμό. Αποδεικνύεται ότι ένα σωρό φαινομενικά αθώοι θα μπορούσαν να εμπλέκονται. Όλο το χωριό είναι ύποπτο. Όλοι κρύβουν κάτι.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει πια. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο, παρά μόνο υπόνοιες. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του Καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας, η παιδική του φίλη και πρώτος του έρωτας. Δικηγόρος πλέον εκείνη έχει έρθει στο χωριό για να διαλευκάνει ποιος έκαψε το Καφέ.

Ο Περίανδρος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ την Χαρά, γίνεται έξαλλος που ο γιός του αποφάσισε να φιλοξενήσει την κόρη της γυναίκας που κάποτε τον εγκατέλειψε, γιατί φοβάται μήπως μετά τα «κακά» έρθουν και τα «χειρότερα». Και έρχονται… όταν μπροστά του εμφανιστεί ως φάντης μπαστούνι και η Χαρά.

Δείτε τις πρώτες σκηνές από το 2ο επεισόδιο που αναπαρήγαγε το “Πρωινό”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments