Ελλάδα

Βαγγέλης Ασπρόμουγγος: Απεβίωσε ένας μεγάλος μαχητής

Βαγγέλης Ασπρόμουγγος: Απεβίωσε ένας μεγάλος μαχητής
Βαγγέλης Ασπρόμουγγος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, έπειτα από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο

Βαγγέλης Ασπρόμουγγος: Ο 41χρονος δημοσιογράφος έχασε την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Κέρδισε ή μάλλον όπως ο ίδιος προτιμούσε, ακύρωσε τον καρκίνο πολλές φορές, επί σειρά ετών, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2013. Ακολούθησαν εγχειρήσεις και θεραπείες επίπονες, σωματικά κυρίως γιατί ψυχικά ο Βαγγέλης ήταν πιο δυνατός και κέρδιζε.

Έβαλε στόχο ανάμεσα σε θεραπείες και νοσοκομεία, να τερματίσει σε αγώνα τριάθλου και το κατάφερε! Εμπνεύστηκε τη σελίδα Cancel the cancer, αφού φωτογράφος στο επάγγελμα, μετέφερε οπτικά αλλά και στην πράξη για πολλά χρόνια, το R του canceR και έβαλε στη θέση του το L του cancel. Στη δύσκολη πορεία του συνήθως αρχές του χρόνου, λάμβανε άσχημα νέα για την πορεία της υγείας του.

Φέτος, αρχή της χρονιάς, τα άσχημα νέα ήρθαν για την οικογένεια και τους φίλους του, αφού ο ίδιος ακόμα και τώρα θα χαμογελά, όπως πάντα, είτε κρατούσε τη φωτογραφική του μηχανή φωτογραφίζοντας αυτοκίνητα, είτε φορούσε παπούτσια τρεξίματος ή ποδηλατικά, είτε φορούσε μαγιό η την πυρίμαχη φόρμα του συνοδηγού αγώνων rally, χώρο στον οποίον επίσης άφησε έντονα τα σημάδια του… Ο ίδιος συστηνόταν ως εξής:

«Το όνομα μου είναι Βαγγέλης Ασπρόμουγγος , και από το 2013 πολεμάω για τον καρκίνο μου άλλα και για όσους έχουν καρκίνο!» Σίγουρα μέσα από τη σελίδα του, Cancel the cancer, άνθρωποι που δίνουν τη μάχη θα συνεχίσουν να το κάνουν, για τους ίδιους και για τον Βαγγέλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments