Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο Σχίζας – Διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο

ΠΑΟΚ: Κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο Σχίζας – Διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο
ΠΑΟΚ: Ο άσος του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Σταύρος Σχίζας στο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την Ντιζόν στην Πυλαία για το Basketball Champions League το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020, καθώς στο τέλος της τρίτης περιόδου βούτηξε για να διεκδικήσει την μπάλα και χτύπησε στο γόνατο του Ντέιβιντ Χόλστον.

Ο άσος του Δικεφάλου έχασε τις αισθήσεις του, σοκάροντας συμπαίκτες, αντιπάλους και όσους βρισκόντουσαν στο Παλατάκι. Ο Έλληνας γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο 31χρονος διανυκτέρευσε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να περάσει από ενδελεχείς εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

KAE ΠΑΟΚ για Σχίζα: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για όλους μας»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στο twitter ενημέρωσε τον κόσμο πως ο Σταύρος Σχίζας είναι πολύ καλύτερα μετά το δύσκολο βράδυ που πέρασε. “Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές” ανέφερε η ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments