Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Κανένα θέμα πίσω από τον αποκλεισμό του στην Τρίπολη

Βασίλης Μπάρκας: Κανένα θέμα πίσω από τον αποκλεισμό του στην Τρίπολη
Βασίλης Μπάρκας: Καθαρά θέμα τακτικής και ξεκούρασης ήταν ο αποκλεισμός του έμπειρου γκολκίπερ από την αποστολή στο ματς Κυπέλλου.

Βασίλης Μπάρκας: Τα τελευταία δυο χρόνια ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο παίκτης θα φέρει σύντομα πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο Μπάρκας γνωρίζει το ενδιαφέρον και φυσικά δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει εδώ και 17 ημέρες και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση για τον Μπάρκα. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είναι σίγουρος ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσει την ΑΕΚ. Πολλοί κατάλαβαν ότι ο διεθνής τερματοφύλακας μεταφέρει τις εξελίξεις για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Τακτικό θέμα ο αποκλεισμό του στην Τρίπολη

Στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Μπάρκας έμεινε εκτός αποστολής. Αρκετοί σκέφτηκαν ότι υπήρχε κάποια μεταγραφική εξέλιξη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε τον Παναγιώτη Τσιντώτα καθώς έχει αγωνιστεί ελάχιστα και ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε ο Ιταλός τεχνικός έχει άριστη άποψη και για τους δυο γκολκίπερ.

Παράλληλα ο Καρέρα θέλησε να ξεκουράσει τον Μπάρκα που είναι η πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Στην ΑΕΚ η ηεραρχία είναι ξεκάθαρη με τον Μπάρκα να αποτελεί τον βασικό γκολκίπερ. Σε περίπτωση που τελικά γίνει κάποια πώληση τότε αυτόματα ο Τσιντώτας θα γίνει βασικός τερματοφύλακας της Ένωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments